.

Гланц за Фон на Плакат За Аквариум, Звезден Прах Утолщает PVC Лигав Фон За Аквариум Тапет За Фон на Аквариума За Терариум Плакат За Аквариум, Декоративен Плакат (76 * 30 ?

Гланц за Фон на Плакат За Аквариум, Звезден Прах Утолщает PVC Лигав Фон За Аквариум Тапет За Фон на Аквариума За Терариум Плакат За Аквариум, Декоративен Плакат (76 * 30 см)

BGN 4.57

Наличност
На склад

Реалистичен външен вид - Благодарение на ярките цветове и подробно ориентирани изображения с висока разделителна способност той непременно ще създаде реалистичен ефект за вашия резервоар69 in, 122*61 см/48.Реалистичен външен вид - Благодарение на ярките цветове и подробно ориентирани изображения с висока разделителна способност той непременно ще създаде реалистичен ефект за вашия резервоар.Начин на инсталиране : 1. Свалям защитен филм от фона и започнете бавно записвам. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Ако има някакви въздушни мехурчета, можете да пронизват ги с игла или използвайте стъргалка, за да се изтръгне и изглаждане на тях.(за намаляване на вискозитета на лепилото) 2.Лесно се инсталира и отстранявайте - самоклеящийся дизайн, лесно прикрепляющий декоративна хартия до аквариуму с риба. 47 ~ 214 г Помещение включва : 1 х плакат за аквариум Забележка : 1.При извършването той не остави никакви драскотини, следи или остатъци. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Подходящ за повечето аквариуми- различен размер, по ваш избор, добра декоративна живопис за аквариум.Ярък цвят и ясен фигура, дебели и не бликующий, водоустойчива и лесно выцветающий.Можете да го използвате като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък.При извършването той не остави никакви драскотини, следи или остатъци. Ако вода, изстискайте достатъчно внимателно, лепило, след изготвянето на побелее, подсушете я със сешоар, а след това закрепете и гладките.Лесно се инсталира и отстранявайте - самоклеящийся дизайн, лесно прикрепляющий декоративна хартия до аквариуму с риба.Издръжлив материал PVC - Изработени от качествени материали PVC, водоустойчив, безопасни, не токсични, издръжлив.02 in Тегло : approx.Подходящ за повечето аквариуми- различен размер, по ваш избор, добра декоративна живопис за аквариум. След поставяне използвайте стъргалка или докоснете до него, за да провери, дали няма мехурчета въздух.Ярък цвят и ясен фигура, дебели и не бликующий, водоустойчива и лесно выцветающий.

Опции за продукта