.

акрилни Рафтове с накладки, Прозрачна Плаващ шелф, Стенни лавица за книги, Детски лавица за книги, Невидима Поставка за подправки, Дебели Рафтове за съхранение в Ба?

акрилни Рафтове с накладки, Прозрачна Плаващ шелф, Стенни лавица за книги, Детски лавица за книги, Невидима Поставка за подправки, Дебели Рафтове за съхранение в Банята, Органайзер за офис кухня, 15 Л, Комплект от 3

BGN 1.00

Наличност
На склад

[ ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ] : Прозрачни плаващи рафтове могат бързо да убивам, просто изтриване на прах и мръсотия с мека кърпа, за да запазите техния блясъкТой има висока удар, в шестнадесет пъти повече от удароустойчива обикновеното стъкло. [ЛЕСНА инсталация] : Водоустойчив стикер без пробиване за монтаж на прозорец или стена, подходяща за стъкло, мрамор или плиточных повърхности, без следи или остатъци след отстраняване. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ] : На горните рафтове На достатъчно място за детски книги, играчки, рамки за снимки и сувенири, албуми с документация, чертежи, сертификати и т. идеална за закачване в хола или в спалнята, за да увеличите пространството за съхранение и демонстрация. идеална за закачване в хола или в спалнята, за да увеличите пространството за съхранение и демонстрация.Разбира се, можете да пробиете дупки в стената, всеки на перваза се закрепва всички необходими винтове и пластмасови расширительными тръби за инсталиране на пробиване.Той има висока удар, в шестнадесет пъти повече от удароустойчива обикновеното стъкло. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ] : На горните рафтове На достатъчно място за детски книги, играчки, рамки за снимки и сувенири, албуми с документация, чертежи, сертификати и т. [ ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ] : Прозрачни плаващи рафтове могат бързо да убивам, просто изтриване на прах и мръсотия с мека кърпа, за да запазите техния блясък. керамични плочки.Прост набор от стенни рафтове, които създават допълнително място в дома или в офиса за поставяне на вази, семейни снимки, колекции, сувенири за спомен или за съхранение на предмети в кухнята, в килера, всекидневна, спалня и т. Декорирайте стените в спалнята или банята стоки от първа необходимост, свещи или свежи цветя, за да се създаде атмосфера на спа центъра. [Безвреден за ОКОЛНАТА СРЕДА] : Акрилна плаващ срок на годност, произведени от екологично чисти материали с добра устойчивост на киселини и алкални съпротива и не пожълтяват и не хидролизиран от дългогодишен престой на слънце, и при дъжд.Висока скорост на възстановяване - още един начин, по който ние се стремим да насърчава устойчивото развитие.

Опции за продукта