.

Досаден Детето е в Колата Авто Стикер, 4 бр. Бебе на Борда Знак за кола Знак за Сигурност Светоотражающая Водоустойчив Стикер на Колата Детска Безопасност Автомобил

Досаден Детето е в Колата Авто Стикер, 4 бр. Бебе на Борда Знак за кола Знак за Сигурност Светоотражающая Водоустойчив Стикер на Колата Детска Безопасност Автомобилни Марки за Прозореца на Колата Броня (Черна)

BGN 44.05

Наличност
На склад

【Подобрена светоотражающая способността】 Тези автомобилни стикери Baby on board отразяващи и да се показват като ярък знак за безопасност през нощта, лесно привличане вниманието на други шофьори и напомнящи им е да стоят на безопасно разстояние от колатаТози стикер може да поддържа здрава адхезия след дъжд и автомивка, превъзхождащи обикновените винилови стикери и табели с лепило или магнит. 【Водоустойчив материал】 стикер baby in car auto sticker е изработена от светоотражающего водоустойчива PET материал, използва здрав лепило, за да се гарантира, че тя не отклеится от прозореца на колата, и е предназначена за всякакви метеорологични условия. 【Водоустойчив материал】 стикер baby in car auto sticker е изработена от светоотражающего водоустойчива PET материал, използва здрав лепило, за да се гарантира, че тя не отклеится от прозореца на колата, и е предназначена за всякакви метеорологични условия. стикер за автомобил "Бебе в колата" Размер около : 14,5x7,2 см /5,7x2,83 Цвят : черно /бял Материал : домашни любимци ❤ БЪРЗО ДОСТАВКАНА на склад, бърза доставка ❤ гаранция за обслужване на Удовлетвореност на клиентите е един от основните ни приоритети, ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се обърнете към нас-гарантиране на 100% удовлетворение. 【Етикети с надписи Baby on Board】 Сладки етикети с надписи baby in car могат да предупреждава останалите водачи за това, че на борда има дете и защита на децата от шумовото замърсяване. 【Лесна употреба】 просто трябва Да сваля задната страна на етикети на прозореца на колата, притисната нея известно време, след това се залепи на колата или там, където вие искате да украсите, след това отклеить лицева етикети и натиснете я правилно.За максимална ефективност е най-добре да стикер на задното стъкло и двете странични стъкла.Прекрасен дизайн ще впечатли на други шофьори и ще направи престоя на вашето дете в колата е по-безопасно.Прекрасен дизайн впечатлява с други шофьори и прави колата по-мил.Може също да напомнят на шофьорите зад вас полезно да забавим малко скоростта, и да се избегнат инциденти. 【Широко приложение】 В комплекта са включени 4 етикети baby in car auto, което е достатъчно за вашия автомобил, можете да ги използвате не само за различните превозни средства, превозващи деца и деца, но и на автомобили, преминаващи обучение на водачите, че намалява задното движение и дразнещ звук.Прекрасен дизайн впечатлява с други шофьори и прави колата по-мил.

Опции за продукта