.

Чанта за тоалетни принадлежности TEABAN за Жени, Мъже Косметичка Голям Капацитет, с плетене на една кука, Водоустойчив Пътна Косметичка за пълен размер контейнери: Ко?

Чанта за тоалетни принадлежности TEABAN за Жени, Мъже Косметичка Голям Капацитет, с плетене на една кука, Водоустойчив Пътна Косметичка за пълен размер контейнери: Козметика, Тоалетни принадлежности, Аксесоари, Черен

BGN 20.26

Наличност
На склад

● 2 средни основни отделения : уникална конструкция на еластична лента държи на вашите големи пътни принадлежности в изправено положение и се предотвратява вытекание течностиТова е страхотна косметичка за съхранение на вашите пътни принадлежности. Голям контейнер. 5️⃣ Издръжливи материали - Пътен органайзер за грим, изработени от екологично чист полиестер композиране плат с висока плътност, която е водоустойчива и лесно незаличим, устойчива на счупвания и дълготрайни и да стане вашият надежден спътник в семейни пътувания и у дома. цип гладка и сигурно се затварят. 4️⃣ Детайл - Големи метални куки, издълбана на 360 градуса, позволяват да се мотае козметични чанти на закачалки за кърпи, куки за дрехи или на друго достъпно място, което спестява място на рецепцията в банята.Това е страхотна косметичка за съхранение на вашите пътни принадлежности.По средата има 2 основни отделения с гумени ленти за задържане на бутилки с различни размери в изправено положение и предотвратяване на разливане на течности. ● Водоустойчив прозрачна чанта за защита на вашите вещи от намокания. ● 1-горния клон : за съхранение на малки предмети, като например : крем за лице, молив за вежди.Това е наистина чудесен избор за привеждане в ред на козметика. ● Сгъваем и удобен за переноске, идеално място за нощувки, къмпинг, дълги семейни пътувания, бизнес пътувания, душ във фитнеса и активния отдих.3 инча (в намалена форма); 12,5 × 35,2 инча (в отворен вид) 4 отделни отделения за пълен размер на стоки от първа необходимост, тоалетни принадлежности и козметика. 4 многофункционални джобове за голям капацитет вътре и един джоб с цип от външната страна. 5️⃣ Издръжливи материали - Пътен органайзер за грим, изработени от екологично чист полиестер композиране плат с висока плътност, която е водоустойчива и лесно незаличим, устойчива на счупвания и дълготрайни и да стане вашият надежден спътник в семейни пътувания и у дома.Доведете своята красота и да се радват на живота.По средата има 2 основни отделения с гумени ленти за задържане на бутилки с различни размери в изправено положение и предотвратяване на разливане на течности.

Опции за продукта