.

Газов брояч, Газова Пружина, Газови Амортисьори, Опора повдигане на Газови Подпори, Газова Амортизационная Пружина 80N /100N, се Разчита на капачката на Газовата систе?

Газов брояч, Газова Пружина, Газови Амортисьори, Опора повдигане на Газови Подпори, Газова Амортизационная Пружина 80N /100N, се Разчита на капачката на Газовата система, за по-тежки инструменти, Подови Шкафове, Капак

BGN 2.53

Наличност
На склад

Лесна инсталация, посока на монтаж може да се регулира по желаниеЛесен монтаж : Лесен монтаж, издръжливост и стабилност.Приложение : за Широк спектър на приложение на газова система, най-често използвана за сверхмощного съоръжения, такива като домашен кабинет, гардероб, легло, бюро, кола, прозорец, врата и други мебельное обзавеждане и САМ. газови подпори 80 N и 1 бр.Азот впрыскивается вътре, за по-стабилна вътрешна работа, без риск от спукване.Пратката включва в себе си : Вие получавате 1 бр. Поставяне на стена с помощта на винтове.Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване. Утолщенное о-пръстен, трайно уплътнение, не е лесно да тече. газови подпори 100 N.След инсталирането на тези шапки ще се увеличи безопасно и гладко. Изработен е от качествена студено валцувани стоманени, здрав, с висока нагрузочной способност., Отлична опора за капак, улесняваща живота си. Монтаж на газова система е завършена.Пакетът включва : 1 x 80 N газ осанка 1 x 100 N газ осанка Топли уши Високо налягане вътре, не го отваряйте и не приближете се до висока температура.Газова багажник, Soft open идеален за капак soft open, за да се предотврати чука, бавната скорост на затваряне и ненужни шумове в кухнята.Високо качество : Газови опора force са изработени от качествена студено валцувани стоманени, издръжливи, не са податливи на корозия, с висока нагрузочной способност, еднакво якост и лесно се разграждат. Размери : Обща дължина на газ осанка е 10,63 инча / 270 мм, а ходът на буталата е с 3,54 инча / 90 мм, бутален стволови 4,72 инча / 120 мм, межосевое разстояние 9,64 инча / 245 mm.

Опции за продукта