.

Pyonic Гео Accent Калъфки за възглавници 18x18, Абстрактни Калъфки в стил Бохо, Черни, Бели, Съвременни Разплод Геометрична Калъфка за възглавница, Селска Къща, Калъфка за к?

Pyonic Гео Accent Калъфки за възглавници 18x18, Абстрактни Калъфки в стил Бохо, Черни, Бели, Съвременни Разплод Геометрична Калъфка за възглавница, Селска Къща, Калъфка за канапе-легло

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Модерен избор】 : Абстрактни черни и цветни калъфки за възглавници, прости естетически акценти, ще добавят жизненост на вътрешното убранству или набор за двор на открито Квадратна калъфка 18 X18 " /45x45 см, с цветни материи. 【Уникален дизайн на ЦВЯТ】 : Тази калъфка е в бохемския абстрактен стил е жив външен вид, който се откроява на общия фон. 【Модерен избор】 : Абстрактни черни и цветни калъфки за възглавници, прости естетически акценти, ще добавят жизненост на вътрешното убранству или набор за двор на открито.Тъканта е плътна, а бродерия плътна. Квадратна калъфка 18 X18 " /45x45 см, с цветни материи.Абстрактни щампи са предназначени да разкрие вашите дизайнерски идеи и са подходящи за всеки интериор, независимо дали ар нуво средата на века, непринуден стил, селска къща, ретро или бохо. 【Ръководство за измиване】 : Преди пране калъфка трябва да се обърнете, за да се намали износване, и да се измие на ръка в студена сапунена вода или леко се изпират в колата (не се използва белина или желязо). 【Размер И опаковка】 : 1 бр.Абстрактни щампи са предназначени да разкрие вашите дизайнерски идеи и са подходящи за всеки интериор, независимо дали ар нуво средата на века, непринуден стил, селска къща, ретро или бохо. 【Ръководство за измиване】 : Преди пране калъфка трябва да се обърнете, за да се намали износване, и да се измие на ръка в студена сапунена вода или леко се изпират в колата (не се използва белина или желязо).

Опции за продукта