.

DOITOOL 5 бр. Подарък Маса Подплата Поставка Дисплей Кафе Настолни Очила База Подплата За Съхранение на Слънчеви Очила Калъф За Очила Притежателя на Плюшено мече за мн?

DOITOOL 5 бр. Подарък Маса Подплата Поставка Дисплей Кафе Настолни Очила База Подплата За Съхранение на Слънчеви Очила Калъф За Очила Притежателя на Плюшено мече за многократна употреба за Багажник за очите Домашен

BGN 13.64

Наличност
На склад

Калъф за слънчеви очила : Тези калъфи-поставка за очила, изработени от плат с мека и една плюшена подплата, предпазват вашите лещи от надраскване, огъване и счупванекалъф за очила Това може да бъде не само държач за очила, но и украсата на работния плот, подарък за приятели, роднини и служители и т. -Материал : Кожена поставка за очила -Модерна поставка за дисплея ще привлече повече очите, подходящ за домашна употреба или за притежателите на точки на витрината на един магазин. вертикален дизайн на притежателя за моливи позволява лесно и безопасно съхраняване на очила. -Многофункционална поставка за дисплея и може да съхранява си малки предмети, като бижута, както и поставка за очила. -Декоративна витрина - това е вашият офис, хол, спалня, настолни поставки за очила. -Цвят : син плюшен поставка за очила -Размер : 12,50 X11,50 X8,00 см / 4,91 X4,52 X3 плюшено държач за очила.Настолна поставка за очила : Благодарение на рационално дизайн и размера на вашите очила може много лесно да се носят или го извадете.поставки за очила Прост и стилен външен вид.Държач за кисточек за грим : Тази поставка за очила, подходящи за спални, всекидневна, веранда, кабинет, офис, и така нататък.Описание на продукта Поставка за стъклени Този предмет е изработен от висококачествен материал за конкретно използване.

Опции за продукта