.

Подвесная поставка за настолен микрофонного статив с Амортизационным стена, Антивибрационным микрофонным притежател и 4-Инчов Кръгла Маск-щит с Двойно Мрежесто В?

Подвесная поставка за настолен микрофонного статив с Амортизационным стена, Антивибрационным микрофонным притежател и 4-Инчов Кръгла Маск-щит с Двойно Мрежесто Ветрозащитным филтър (малък, черен)

BGN 9.33

Наличност
На склад

Преди да си купите 1 Това не е скъп продукт, така че в крайна сметка няма прекомерни очаквания, качество "Просто о 'кей". Ако не сте сигурни, подходящ за вашия микрофон или не, моля, свържете се с нас.73" по-голяма сила.ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА : ТОЗИ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА МИКРОФОНИ С ПО-МАЛЪК РАЗМЕР.Този държач е предназначен за микрофони с диаметър не повече от 1.Включително гумени ленти за задържане и настройка на микрофона на притежателя на микрофона.Преди закупуване имайте предвид, че това е поставка ONLY.За всякакви други проблеми, моля, свържете се с продавача.Мини статив Настолна поставка за микрофони с диаметър от 1,2 "до от 1.Задайте въпрос, ако не сте сигурни. * Може да се инсталира на всички видове микрофони под формата на тръба.Устройството изисква да сте ръчно отрегулировали балансиране на микрофона заедно с штативами-щанд, за да получите най-добри резултати, тежест трябва да падне върху централната крак влакчета, само така ще можете да получите стабилна стойка Максимален диаметър на микрофона НЕ ТРЯБВА да НАДВИШАВА от 1. Спестява вашето време и усилия при връщане на стоката. * Моля, свържете се с нас, ако имате нещо неясно. нито една от снимките не е имало никакви манипулации или за промяна на размера.Вижте видео за продукта, за да разберете, имате ли подобен микрофон.ние може да ви каже дали това е съвместимо или не. забележка : Тази поставка не е подходящ за тежки микрофони, моля, купете поставка по-голям размер, ако вашият микрофон тежък. Моля, имайте предвид следното, преди покупка : 1.73 инча, в противен случай вие няма да можете да го инсталирате в стойка.тя не включва микрофон.Можете също така да искате да проверите поставка по-голям размер, предназначена за микрофони по-голям размер и притежава по-голяма устойчивост.

Опции за продукта