.

12 Броя 3D Стикери за стена с пеперуди, Аксесоари за спалня с Пеперуди за Момичета, 4 Размера на Стикери за стена с Пеперуди, Декорация на стените на Стаята за Деца, Дет?

12 Броя 3D Стикери за стена с пеперуди, Аксесоари за спалня с Пеперуди за Момичета, 4 Размера на Стикери за стена с Пеперуди, Декорация на стените на Стаята за Деца, Детска Стая, Спалня, Вечерни Сватбени Декори, Червен

BGN 17.03

Наличност
На склад

Материал : Етикети с пеперуди са изработени от висококачествена хартия, лепило притежава силна адгезией, което ви позволява лесно да записвам ги на стената Е идеалният подарък за всякакви специални поводи като Коледа, сватба, рожден ден, годишнина, годеж, раждане на дете, абитуриентски, пенсиониране или просто знак на любов.) Размерът на най-малките : 5 см /1,97 инча (прибл. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Пратката включва в себе си : Вие ще получите 12 бр. стикери 8,5 см, 4 бр. красива 3 D стикери пеперуди смесени опаковки, перфектен дизайн. 3 D стикери с пеперуди, включително и 2 бр.Опаковката включва : 12 бр стенни стикери с пеперуди.Лесна употреба : Тези стикери с пеперуди на стената на белите дробове, те могат бързо да преобразувате от 2 D в 3 D. стикери 7 см и 4 бр. Характеристики : Цветна и красива 3 D пеперуда-Най-големият размер : 11,5 см/4,53 инча (прибл.) Средният размер : 8,5 см/3,35 инча (прибл. просто използвайте прикачените гледна лепило, за да залепи ги на стената или на всяко друго място, където трябва.Където и да се намират те, до витрините на магазините или в настолни бижута, те ще станат впечатляващ украса и ще съживят вашия дом!!!Тип : Стикер за стена Материал : PVC Стил : модни Брой : 12 бр. Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, имайте предвид разликата в 0,5-1,5 см, от-за ръчно измерване.Дизайн : Тези стикери с пеперуди са с 3 различни размера, те са лесно да се смесват и мач.Комплектът включва 2 големи размери 11,5 см, 2 средни размери 8,5 см и 4 малки с размер 7 см, и 4 най-малките с размер 5 см. стикери 5 см, в комплект с двустранна клейкими точки. стикери 11,5 см, 2 бр.Има кухи дизайн, придающий пространството модерен и декоративен оттенък., 12 броя 3 D-стикери за стена с пеперуди, аксесоари за спални за момичета, многоцветни възможности за 12 броя 3 D-стикери за стена с пеперуди в 4 размери, стикери за стена с пеперуди, декорация на стените на стаята за спални, вечерни сватбени декорации 12 броя 3 D-пеперуди от PVC, стикер на стената с пеперуди "Направи си сам" стенни стикери за дома В комплекта са включени 12 броя лилави стикери с пеперуди, скучна смесени опаковки, Всяка пеперуда има малък магнит в общ корпус и е снабден с допълнителни подут точки; подходящ за сухи, чисти и гладки повърхности, Можете да ги използвате за украса на вашата стая, като например стени, хладилници, дограми, парапети легла, както и за декорация на партита, градина на Добър подарък за деца, както и за това, че възрастните се забавляваха, подходящ за различни поводи като Коледа, сватба, рожден ден, училищен празник Характеристики : 12 бр.

Опции за продукта