.

luzen 15 бр. Пластмасова Капачка за Моливи, Защитно покритие за Върха на Молив, Удължител за Моливи, Държач за Канцеларски материали за Студенти, Училищни и Офис Пособи?

luzen 15 бр. Пластмасова Капачка за Моливи, Защитно покритие за Върха на Молив, Удължител за Моливи, Държач за Канцеларски материали за Студенти, Училищни и Офис Пособия, 3 Цвята

BGN 5.06

Наличност
На склад

Тя може да се използва като удължител за моливи, за да се увеличи дължината на молива, за подобряване на използването му и да се избегнат излишни разходиЛек и портативен, най-добрият подарък за приятели или съученици и т.Тя може да се използва като удължител за моливи, за да се увеличи дължината на молива, за подобряване на използването му и да се избегнат излишни разходи. Материал : изработен е от здрава пластмаса, за многократна употреба; Цвят : син, розов, прозрачен, всеки цвят по 5 бр. Размери (В * вътрешен диаметър) : 45 * 10 мм, подходящ за молив 9-10 мм Цветни защитни капаци за върховете на моливи не само добре защитават върха на молив от повреда, но и ви позволяват да се избегне появата на петна по пеналах или училищни чанти. Размери (В * вътрешен диаметър) : 45 * 10 мм, подходящ за молив 9-10 мм Цветни защитни капаци за върховете на моливи не само добре защитават върха на молив от повреда, но и ви позволяват да се избегне появата на петна по пеналах или училищни чанти. защитни капаци за моливи.Материал : изработен е от здрава пластмаса, за многократна употреба; Цвят : син, розов, прозрачен, всеки цвят по 5 бр.Лек и портативен, най-добрият подарък за приятели или съученици и т. Материал : пластмаса Цвят : син, розов, прозрачен Размери (В * вътрешен диаметър) : 45 * 10 мм пакет включва : 15 бр.

Опции за продукта