.

Hckot Калъфки стил фермерска къща в ивицата Каки и беж, 18x18 инча, Комплект от 2 покрива възглавница в селски стил от лен, Декоративна Калъфка за дивана, Калъф за диванно?

Hckot Калъфки стил фермерска къща в ивицата Каки и беж, 18x18 инча, Комплект от 2 покрива възглавница в селски стил от лен, Декоративна Калъфка за дивана, Калъф за диванной възглавници в стил Бохо (Хакове)

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Опаковка и материали】 Опаковка от 2 брояБлагодарение на неутрален цветовете на тази възглавница идеално се съчетава с различни предмети мебели. 【Съвети за измиване】 Препоръчва се ръчно пране, отделно студено машинно пране, слаба сушене в пералнята, не се гали.Ние създаваме този неутрален начин, който може да бъде адаптиран към всеки декора у дома.Нашите декоративни калъфки за възглавници са изработени от висококачествен лен в ивицата. 【Модерен изчистен дизайн】 Нашите калъфки изпълнени в модерен, но опростен естетически стил. Моля, обърнете внимание : Само калъфки за възглавници без пълнеж. селски ленти могат да се слее с декор на вашата стая. 【Оригиналния цвят на】 Това е оригиналната лен материал, така че той е по-близо до бежевому или кремовому, а не до чисто бяло, и кърпа е малък оригиналната миризма.независимо дали интериор в стил бохо или съвременен стил фермерска къща.Независимо дали в помещения или на двора, на дивана или друго открито място.Поставете го в ъгъла, насладете се на свободно време, което той да носи. 【Широко приложение】 Декоративни възглавници за хола на дивана, домашен интериор, вътрешен двор, фермерска къща, офис на автомобила и околната среда. добавянето на възглавници - чудесен начин за незабавно преобразиться.

Опции за продукта